Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.1.2013

Millainen oli Lips Lifting hoito?


Kävin kokeilemassa tänään Lips Lifting hoitoa Salon HB'ssä Mannerheimintie 5'ssaKoneellisen antibakteerisen huulialueen valohoidon luvataan tuovan nopean avun huulten kuivuuteen ja rohtuneisuuteen jolla on uudelleen muotoileva vaikutus!

Hoitotuotetta laitetaan muutaman kerran päivässä ja sen päälle voi levittää oman huulipunan tai -kiillon

Ensin huulet puhdistettiin ja niille siveltiin hyaluron-nestettä, joka imeytettiin Blue light-valolaitteen avulla. Blue light valo on luonnonvalon sinistä valotaajuutta eikä se sisällä uv-valoa. Hoito ei sattunut eikä tuntunut miltään ja se kesti noin 10 minuuttia. Huulet kyllä olivat kuivat sillä imaisivat hetkessä nesteen ja sitä vielä lisättiin. Hoidon jälkeen lisättiin välittömästi hoitotuotetta joka on lähes väritön huulikiilto
Sen jälkeen huulet hieman nipistelivät.

Hoidon vaikutuksesta huulista tulee kosteammat, nuorekkaammat ja hoidetut. Hyaluron-neste ja kollageenit ovat ihon avainkomponentteja. Hyaluron-neste voi sitoa itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, mikä tekee siitä tehokkaan huulten kosteuttajan. Se edesauttaa solujen uudistumista ja toimii näin pitkäaikaisesti huulten kapenemista, vanhentumista sekä pystyjuonteiden syntymistä vastaan. Hyaluron-neste samalla hoitaa huultesi ulkoisia vaurioita ja estää huulten kuivumista, rohtumista ja halkeilua. 

Ostin myös kotihoitotuotteen (39€), jolla pidetään tuloksia yllä. Paras ja kestävin lopputulos saavutetaan sarjahoitona laitehoidon ja kotihoitotuotteen yhdistelmällä. Hoito voidaan tehdä 2-3 kertaa viikossa 2-3 viikon ajan. Mulle on varattu vielä 3 aikaa seuraaville viikoille
. Ostin tämän Offerium diilinä jolloin hinta oli puolet edullisemi (normaalihinta 70 euroa). Tykkäsin ja voin suositella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti