Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.1.2013

Täydellinen luomuvoide

Eilen tuli postailtua normaalia vähemmän ja päivä meni niin työn touhussaTällä hetkellä mun työaika on mennyt erilaisiin juttuihin,  joista pitää vielä olla vähän hys hys,  mutta toivottavasti pian voin niistä täälläkin hehkutella! Kaikkea mahtavaa on tapahtumassa ihan lähiaikoina!

Kädet on ollet tosi kovalla koetuksella tällä viikollaMaanantaina raahasin 16kg ja 20kg kahvakuulia asiakkaalle ja illalla olin ratsastustunnilla (jotkin kesähansikkaat kädessä - pakko hankkia talviratsastushanskat!) ja palellutin sormetVielä eilen oli oikean käden pikkusormi ihan kipeäKämmenet on hellänä kahvakuulailusta ja saleilusta,  kun pakkasella kädet vielä kuivuuJa kahvakuulaboxien muoviset pakkausnarut tietty painoi käsiin kun raahasin kuulia pakkasessa.


Frantsilan Kehäkukkavoide on onneksi pelastanut mun kädetEilen laitoin sitä ison kerroksen ja se on auttanut! Se sopii kasvoille ja koko vartalolle ja ihan kaiken ikäisille (myös lapsille)Kyllä normit käsirasvatkin auttaa ja pehmentää,  mutta tuntuu että niillä ei ole sitä "parantavaa" vaikutustaTällä on! Ja näistä Frantsilan luomu-tuotteista myös silmänympärysvoide on aivan mun lemppari! 

Täältä voit ostaa noita Frantsilan ihanuuksia! Suosittelen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti