Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.1.2013

Aamulenkki ja painonhallintavalmiste


Ihanaa lauantai saa nukkua! Tämä tyttöpä heräsi seitsemältä lintujen lauluun ja ylös piti nousta kun ei uni enää tullutAamulenkki ei ollut suunnitelmissa mutta ajattelin pitkästä aikaa mennä kun kerran oli mahdollisuuskinSiitä huolimatta että mittari näytti -10 astetta. 


Oli ihana kävellä ulkona ja mulla on tästä viikosta aivan järjettömän hyvä mieli! Niin paljon kaikkea mukavaa tapahtunut ja kai se sitten ulospäinkin näkyyHymy korvissa ja pipo silmillä kävelin aamulenkinLähtiessä oli vielä pimeää mutta kotiin tullessa jo päivä valjennutSe on ehkä upein hetki aamustaAuringonnousuja nyt talvella täällä ei oikein näe mutta jotain taikaa aamuissa aina on! Tunti reipasta kävelyä ja hiki tuliOsansa oli myös noilla Solgarin Thermogenic Complex -kapseleilla jotka tehostavat lämmöntuotantoa. Niistä vielä pari sanaa. 

Kehon lämmöntuotannon on jo kauan tiedetty olevan erittäin tärkeä tekijä aineenvaihdunnan säätelyssä ja kehon ihanteellisen kemiallisen koostumuksen ja painon ylläpitämisessä. Useat tutkimukset ovat osoittaneet monien luonnosta saatavien ravintoaineiden lisäävän kehon lämmöntuotantoa (termogeeninen vaikutus). Solgar on Thermogenic Complexissa yhdistänyt kahdeksan erittäin tehokasta termogeenistä ainesosaa:

Svetol® vihreä kahvi (Coffea canephora robusta Pierre)
Vihreä tee (Camellia sinensis)
Cayenne (Capsicum annuum)
Koliini, inositoli ja metioniini (lipotrooppiset tekijät)
Bioperiini (Piper Nigrum)
KromiKävelyn kesto 1 h
Keskisyke 130
Huippusyke 169 (uups! jossain ylämäessä?)
Kulutus 285 kcal

Ja loppusaldona myös hyvä mieli ja hyvä alku tälle päivälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti