Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.1.2013

Tiistaikuvioita

Iltapäivällä ennen kuin hain pikkuduudsonin päiväkodista mulla oli Oulunkylän Kuntotus Sairaalan naisille tuntiHyvällä meiningillä ja lämmin tuli kaikille

Tänään on ollut huippu päivä! Rakastan tätä vapautta ja aikataulujen omissa käsissä pitämistä. Ja sitä että voin mennä salille keskellä päivää jos vain aikataulu antaa myödenTuntematta siitä huonoa omatuntoaVaikka mun mielestä se olisi normityössäkin käyvän (ja hänen työnantajansa etu) jos voisi tunnin syömisen sijaan ravintolassa käydä salilla hutkimassa ja sitten vetää se lounas päätteen edessäTottakai pitää syödäkin rauhassa enkä tarkoita että joka päivä näin pitäisi tehdäMutta edes silloin tällöin? Sitten on niitä "ei niin liikunnasta innostuneita" työkavereita jotka pahasti katsovat niitä jotka treenikassi olallaan yrittävät livahtaa kesken päivän liikkumaan. Oispa huippua kun saisi innostettua kaikki siihen että työpäivän aikana saa ja pitää liikkua! Pieni kultainen keskitie siihen raskaan seisomatyön ja puuduttavan istumatyön välimuotoon?

Tänään sovittiin yhteistyöstä erittäin mielenkiintoisten kuvioiden merkeissä ja pääsen taas tekemään vähän uudenlaista juttua joka luonnollisesti liittyy liikuntaanJa vielä on viritteillä kaikenlaista muutakin huippua juttua enkä malttaisi millään olla paljastamatta mitä! Jee!  

XoSL

1 kommentti: