Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.1.2013

Keskiviikkoillan puuhasteluja kotonaIltapäivällä kävin tekemässä kahvakuulaohjauksen ja sitten kaupan kautta kotiinPiti mennä illalla GB'lle thai boxaamaan mutta huomiselle tuli pari ohjausta ja yksi ruokavalio joten ilta on mennyt mukavasti niitä valmistellessa (toinen ohjauksista on englanniksi joten paikallaan oli vähän kerrata kahvakuulatermistöä).

Lapsi meni isälleen muutamaksi päiväksi ja nyt on taas aikaa tehdä omia juttujaKohta alkaa Jutta ja SuperdieetitSitä on tullut nyt seurattua ja samoin sunnuntaina "Hurja painonpudotus" on päässyt mun lemppariohjelmien joukkoonNiin ja tietty Dallas on lukunsa erikseenPaljon muuta ei sitten telkkarista tarvitsekaan tuijottaaJoka tapauksessa musta on upeeta että tällaisia ohjelmia (nyt en puhu Dallasista) näytetään sillä se motivoi niin monia liikkumaan ja aloittamaan sen painonpudotuksenHyvä hyvä! 

Omat ruokailut on hyvin pitäneet suunnitelmien mukaan loman jälkeen ja suoraan sanottuna nautin omista terveellisistä ruuista ja rutiineistaOsa huomisista ruuista on myös tehty valmiiksiAamu alkaa heti ohjauksella ja sieltä päivä jatkuu samalla teemalla aina iltapäivään astiI like! Myös loppuviikosta on muutama valmistelu tehtävänä ensi viikkoa varten! Silloin lähdetään käymään mun ohjattavan kanssa ensin ruokakaupassa ihmettelemässä juttuja ja sitten istutaan alas katsomaan hänen tulevaa ruokavaliotaan.

Miten moni muuten teistä on tällä hetkellä dieetillä ja kuinka sujunut tähän mennessä? Mielenkiintoista olisi myös kuulla kuinka te pudotatte painoa! Kommenttiboxiin vain juttua!

Ihanaa keskiviikkoiltaa!

XoXo
Sports Lady 

14 kommenttia:

 1. Karkkilakossa tammikuun ja tod.näk. myös helmikuun!! :):)

  Mä oikein kidutan itseäni--> karkkilakko ja shoppailukielto käynnissä.

  Kivaa iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on elämäntaparemppa ollut pystyssä nyt 6vkoa (tai oikeastaan paluu entiseen elämäntapaan). Tarkoituksena on siis omaksua uusi elämäntapa, eikä vetää mitään ihmedieettiä, lisää löytyy blogistani). Tähän mennessä paino on tippunut reilut 5kg ja rasvat tippuneet 5 prosenttiyksikköä.

  Pakko muuten kommentoida tuota viimeviikkoista Jutta ja superdieetit -ohjelmaa. Se oli jotain ihan järkyttävää, sen pelasti ainoastaan se syömishäiriöihin erikoistuneen psykoterapeutin osuus. Mun mielestä siinä jaksossa ei ollut ihmisarvosta puhettakaan, valehteli treenaaja tai ei... Tää tän viikon jakso tuntuu paljon paremmalta, mutta edelleen raivostuttaa muutamat noista "asiantuntijoista" ja heidän tyylinsä...

  VastaaPoista
 3. Mulla ihan sama meininki! Karkit on pannassa ja shoppailutkin shoppailtu reissussa :) Tsemppia sinne herkkulakkoon ja kivaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Elämäntaparemppa onkin paljon parempi kuin mikään superdieetti! Noissa tulee paino vain kaksinkertaisena takaisin! Oon samaa mieltä että on löydettävä sellainen ratkaisu jota voit toteuttaa lopun elämääsi

  Henkilökohtaisesti en myöskään tykkää tyylistä että asiakkaille huudetaan ja kettuillaan. Minuun sellainen ei toimi. Mä tykkään henkilökohtaisesti enemmän siitä "Hurja muodonmuutos" -ohjelmasta. Mutta kukin tyylillään :) Ja hyvä se on että ylipainoon kiinnitetään huomiota kun se Suomessakin tuntuu karkaavan käsistä!

  VastaaPoista
 5. hih mun mielestä jutta ja superdieetit viime jakso oli hyvä! Tai mulle sopii toi tyyli, että tekee Kaiken täysillä.
  Aloitin just pitämään blogia urheilusta ja tarkoitus on syödä vielä terveellisemmin ja pudottaa pari kiloa.
  Stayfitwithj.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Moikka Hanna!

  Ihanaa olla Suomessa! Kavaisin eilen baarilla smoothiella! SportsLady lahti mukaan! Harmi, kun et ole siella enaa, olis ollu kiva moikata! Mutta tsemppia uusiin haasteisiin! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea Jutta blogille <3 Täysillä pitääkin tehdä mutta mua ei ole koskaan motivoinut valmentaja joka "haukkuu" tai on tyly :) En tarkoita että pitäisi vain silitetllä päätä ja voivotella jos hommat ei edisty - täysillä tottakai tehdään mutta positiivisella asenteella! Käyn kurkkii sun blogia! KIvaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa, ennemminkin tiukka ja päättäväinen valmentaja kuin valmentaja joka huutaa tai on tyly.
   Mukavaa päivää sulle! :) ja tervetuloa käymään blogissa :)

   Poista
 8. Onnea Jutta blogille <3 Täysillä pitääkin tehdä mutta mua ei ole koskaan motivoinut valmentaja joka "haukkuu" tai on tyly :) En tarkoita että pitäisi vain silitetllä päätä ja voivotella jos hommat ei edisty - täysillä tottakai tehdään mutta positiivisella asenteella! Käyn kurkkii sun blogia! KIvaa päivää!

  VastaaPoista
 9. Moi Hellu! Voi että mun piti laittaa sulle meiliäkin että en siellä en ole mutta se on tässä hässäkässä jäänyt! Ois kyllä kiva muuten nähdä ja käydä vaikka kahvilla/teellä jos olette vielä täällä päin jonkin aikaa! Voidaan meilailla tarkemmin?

  VastaaPoista
 10. Mulla alkoi elämäntapamuutos ja jos jaksat käydä kurkkimassa minun blogista, niin olethan sinäkin siinä mukana (kahvakuulavideon merkeissä)! Hyvin onkin alkanut, tuloksia näkyy ja kunto nousee. Tuntuu hyvältä.

  En käytä mitään dieettejä tms. Järkevöitän ruokailujani kiloklubin avulla ja lisäsin kuntoilua 4 krt/ vko.

  VastaaPoista
 11. Heippa Molla! Yritin käydä sun blogiin kommentoimassa muttei jostain syystä onnistunut. Upeeta! Siinä se nähdään että arjessa on mahdollista pitää itsestään huolta. Upeeta! Tsemppiä kovasti ja mielelläni laittaisin Sports Ladyn faceen sun blogilinkin!

  VastaaPoista
 12. Hei,
  kyllä minä sieltä ainakin yhden sinun kommentin löysin. :)

  Linkitä vain!

  Vinkkinä muuten, että kävin tänään Elixia itäkeskuksessa kahvakuula tunnilla ja ohjaaja kertoi, että on vaihtamassa toiseen työhön ja ei tiedä kuka ohjaa kahvakuulaa jatkossa...

  VastaaPoista
 13. Moi!

  No hyvä juttu! Puhelin väitti että kommentteja ei ollut kun salilla olessani sulle kirjoittelin!

  Kiitos vinkistä! Kaikki tällainen on aina tervetullutta <3

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista