Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.1.2013

Luistelemassa

 

Oltiin puolitoistatuntia luistelemassaMulla meinasi aluksi tulla kylmä mutta henkilökohtainen valmentajani oma pikkuduudsonini keksi miten äidille saadaan lämminLapsi istumaan kelkkaan ja äiti luistelee kentän 4 kertaa ympäri kelkkaa työntäenJoo tuli lämmin ja hauskaa oliLopulta tuli luisteltua muutenkin vähän pidempää matkaa ja pikkutyyppi veteli samaa vauhtia telineensä kanssa.

Tänään jouduin myös käymään tasan saman keskustelun lapsen kanssa kuin neljä vuotta sittenMiksi luistimet jalassa ei voi laskea jäätynyttä lumikasaa alas? Mistähän tulee nimitys pikkuduudsoni? Nyt hän sentään pienen neuvottelun jälkeen luopui hullusta ideasta kun neljä vuotta sitten tuli kahden tunnin itkupotkuraivarit eikä meinannut silloin saada edes luistimia pois jalastaSamat hulluudet mielessä kuitenkin vuodesta toiseen <3 Ihme että mustakin on tullut näin hullun rohkea kaikessa ja välillä tulee tehtyä ties mitä vähemmän turvallistaLuisteleminen on aivan huippua ja luulen että ensi viikolla aamulenkkien sijaan tulen tähän tekojäälle kodin lähelle ja vedän tunnin rataa ympäriRetkiluistimet olisi aivan huiput ja luonnon jäällä luistelu niin siistiä! Miten mä aina niin innostun kaikesta urheilusta ja aika ei riitä mihinkään! Mukava päivä ja luistelu on niin huippua!

Käyttekö te luistelemassa talvella ihan kuntoilun vuoksi? 
Entä harrastaako joku retkiluistelua?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tosi paljon retkiluistella, ja kaipailenkin sitä rataa tuonne Laajalahden jäälle, näillä säillä taitaa olla turha haave. Ihan parasta: ensin tunnin luistelu ja sitten kaakaolle Torpanrantaan :) Parasta liikunnan iloa!

    VastaaPoista
  2. Oi että kuulostaa niin ihanalle! Ois kiva kokeilla retkiluistelua joskus!

    VastaaPoista