Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.10.2013

Aamupäivän kuulumisia

Aamu meni taas pakatessa laukkua ja aamiaisen teko puuhissa. Täytyy myöntää, että torkutin puoli tuntia kelloa (argh huono tapa, mutta joskus voi..) ja tuli vähän kiire. Aamiaisen tekemisestä en kuitenkaan tingi. Hesari lähti mukaan. Ei toivoakaan sen lukemisesta.


Aamun smoothieen kokeilin noita steviatippoja, joita mulla on suklaan makuisena. Voi nam miten hyvää ja helppoa! Puolet smoothiesta otin pullossa mukaan töihin.

Aamun smoothie:
200g mustaherukkaa (se koko pussi)
n. 20g (eli se pieni purkissa oleva mitallinen) Dr Mercolan mustikkaheraprotskua
3 rkl liotettuja chia siemeniä, hyytelöä
1 mitta green superfood jauhetta
1 tl camu camua
1 tl guarana hunajaa
1 rkl omegaöljyä
vettä noin 2-3 dl

Steviatippoja laitoin vasta valmiiseen smoothiin, mukaan otettavan jätin maustamatta JOS vaikka tää ois ollut ihan kamalaa. Mutta ei ollut. Ne pystyi hyvin sekoittamaan valmiiseen juomaan ja maku oli tasainen.

Aamun kuulatunnilla oli taas hyvin porukkaa ja oon iloinen, että ihmiset ovat löytäneet tänne. Ensimmäiset puoli vuotta näiden aamutuntien pitäminen oli joskus ihan plus miinus nolla. Alussa vaan pitää tehdä kovasti töitä ilmaiseksi. Sellaista se aloittavan yrittäjän elämä vaan on. Mutta syksyllä on ollut tosi hyvin porukkaa!

Tunnilta ajoin Elixiaan cross trainer kuntoilemaan tunniksi. Mulla piti olla yksi treenitapaaminen, joka flunssan vuoksi peruuntui. Tässä kuntoilun lomassa sitten ehti lukea päivän lehden ja päivittää vähän blogia. (Hyvä kun lehti tuli mukaan.) Ja käydä aamun meilit läpi. Tästä on hyvä jatkaa infrapunasaunan kautta suihkuun ja seuraavaan tapaamiseen. Niitä on keskustassa pari ennen iltapäivän kuulatuntia. Voisi sanoa, että melko tehokas aamu. Ja samat asiat hoituvat nykyään vaikka liikkuen samalla, mitä ennen tein toimiston pöydän ääressä. Lehti, meilit.. Happy now!


Hyvää tiistaita kaikille ja lokakuun alkua!

Hugs
Hanna


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti