Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.10.2013

Salia ja töitä ja hehkutusta tästä ihanuudesta

Tänään mä tein salilla selkää ja hauista. Ylätaljaa ensin kapealla otteella. Kuormaa sen verran, että tuli se 8-10 toistoa. Pari viimeistä sarjaa pudotussarjana. Tämä tarkoittaa sitä, että aloituspaino liikkeessä on noin 20% enemmän kuin normipainot. Sillä tehdään niin monta kuin menee ja sitten painoa pudotetaan 30-40% ja jatketaan niin monta toistoa vielä kuin menee. Hyvä tehokeino silloin tällöin, mutta ei joka viikko treeniin. Tän jälkeen vielä kulmasoutua käsipainoilla ja lopuksi alaspainallus taljassa.

Hauista tein suoralla tangolla, sitten käsipainoilla vasarakääntönä ja lopuksi taljassa narulla. Ja tässä vikassa liikkeessä taas 2 vikaa sarjaa pudotussarjana.Sitten alkoi jo tulla kiire asiakkaalle ja tein vielä 3x15 vatsoja siten, että keppi oli hartioiden takana ja istumaannousu ylös asti. Toimii. Kokeilkaa. Vatsoja tulee tehtyä päivittäin tuntilaisten kanssa. Ja mun tuntilaiset tietää, että niitähän tehdään :)

Sallita menin asiakkaalle. Kahvakuulaa olohuoneessa ja mulla oli super söötti pieni apulainen.

Nyt alkaa tämäkin päivä olla pulkassa ja enemmän kuin hyvillä mielin huomiseen. Nyt mulla on työ, jolla on merkitystä. Olen siitä niin äärettömän onnellinen. Sitä mä olen koko elämäni toivonut. Aamulla, kun vein lasta tarhaan hän kysyi miksen vain ota sellaista työtä josta saa tosi paljon rahaa. Vastasin, että ensinnäkin niitä töitä ei vain "oteta" ja toiseksi en vaihtaisi tätä työtä mihinkään muuhun vaikka siitä enemmän maksettaisiinkin. Tottakai näitäkin asioita aina välillä miettii. Mutta ei, never. Tämä työ on mun suuri (ei suurin) rakkaus ja tätä teen kaikesta sydämestäni. Sitten iltapäivällä saan aivan ihanan viestin treenattavalta, ja ihan oikeasti itku tuli. Siis ilosta. Niin kauniisti kirjoitettu viesti.

Tiedättekö mä olen niin äärettömän onnellinen ja iloinen jokaisen teidän mun valmennettavan edistymisestä. Huikeita painonpudotuksia personal training asiakkailla ja hienoa kehitystä kuulatuntilaisilla. Ja pahoittelut näistä kehumissanoista, ei ole tarkoitus täällä itseä ylistää. Mulla vaan on niin järjettömän hyvä mieli. Ja rakastan tätä duunia! Ei niin suomalaista ehkä olla työstään ylpeä ja onnellinen, mutta olenpa silti. Ihania ootte kaikki! Kiitos :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia:

 1. Olet aivan mahtava!! :) olen tosi onnellinen puolestasi. Tuolla elämänasenteella ja positiivisuudellasi ei takuuvarmasti tule olemaan pulaa asiakkaista ja töistä :)
  Ihanaa viikonloppua!
  T. Piia (fd aikana tavattiin :))

  VastaaPoista
 2. Voi kiitti Piia! Ja ihanaa syksyä sinne!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana, että jollakin on työ, josta todella nauttii ja pitää. Oikein ihaillen tätä luin. Ja se miten pojallesi vastasit, oli arvostettavasti kerrottu.

  Olen itse paraikaa opintovapaalla. Olen nauttinut joka hetkestä. Lukenut ja liikkunut. Yksikään sunnuntai tänä aikana ei ole tuntunut ahdistavalta.

  Hetkessä tai vielä piankaan opinnot eivät tule päättymään. Mutta kurkussa kuristaa ajatuskin siitä, että loppuvuodesta palaan joksikin aikaa töihin. Siihen hirvittävään oravanpyörään, jonka vuoksi olen muutoin aivan loppu.

  Nyt varmasti moni lukee, että olisipa tuokin tyytyväinen että on töitä. Kyllä olen, mutta se ettei tiedä moneltako työpäivä päättyy ja miten viikonloppuna ollaan, vapaalla vai töissä.. On äärimmäisen kuluttavaa.

  VastaaPoista
 4. Se on ihan totta että tuollainen on kuluttavaa! Mäkin olin niin ahdistunut ja stessissä mun vanhassa elämässä ja nyt osaan arvostaa tätä! Olen ihan nuoresta asti miettinyt sitä mikä musta tulisi isona!

  Meillä on kuitenkin vain yksi elämä ja mä yritin tehdä kaikkeni sen eteen että sitä pahaa oloa ja ahdistusta ei tarvitsisi kokea työn suhteen! Duunissa me kuitenkin suuri osa ajastamme vietetään!

  Tsemppiä loppuvuoteen ja nauti opintovapaasta! Olet sen ansainnut!

  VastaaPoista