Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.10.2013

Thai Style Vegetables and Tomato Soup


Toivottavasti teillä ollut kiva päivä! Mä oon vaan relaillut tänään! 

Tiedättekö miten mahtavaa oli päästä tänään vetämään tuntia! Huippua! Ja ylipäätään itsekin liikkumaanOli paljon porukkaa Kumpulassa sunnuntai-iltana. Hienosti veditte! Päivällä mä kävin tunnin verran kävelemässä.

Ruuat on tänään olleet tällaisia syksyisen värisiä ja tosi nopeita tehdäJa pakko vähän kevennelläkin sen eilisen juhlinnan jälkeenEikä huvittanut käyttää aikaa paljon kokkaamiseenLounaaksi tein wokkivihanneksista thaikkutyylistä pataaPannulle pussilllinen wokki vihanneksiakookosmaitoa 2 dl, vähän kalalientä ja vielä luomulaatuista maustesekoitustaNäitä pyöritellään hetki pannulla ja valmista muutamassa minuutissa! Ja broileria päälle. Mutta kun on tottunut syömään tuoreita vihanneksianiin ei nää nyt niin hyviä olleetTosi tosi harvoin ostan tällaisia valmisjuttuja.Oikealla ruualla ja näillä pakasteilla on vaan niin älytön ero!

Iltapalaksi tomaattikeittoa ja kotimaisia omenoita "crunchy maapähkinävoilla"Hyvää naposteluruokaa Tanssii Tähtien Kanssa katsoessaTäältä voit katsoa aiemman postauksen siitä! Ja tuo aiemmin käytetty Bionan maapähkinävoi onkin mun lempparia! iltapalaa
lounasta
It was so cool to give a kettlebell lesson tonight! For lunch I made some vegetables thai style and chickenIn the evening some tomato soup and for dessert some apples and peanut butterYammy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti