Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.10.2013

Beautiful day


Tänään mulla ei ollut tunteja ohjattavanavain asiakkaiden treenejäKävin päivällä kävelylläkinKävelylenkit on jotenkin jääneet ja hyötyliikuntaa tulee niin vähänkun kuskaan autolla kuulia sinne sun tännePäätin ottaa nekin takaisin ohjelmaanJoka päivälle yritän saada kävelylenkinSe on tosi paljon seMutta kävely on ihanaa ja piristää aina! Muuten omat treenit on ollut tänään lapsen kanssa uintia uimahallissaMä vesijuoksin ja pikkumies hyppi tornistaJa välillä ui mun kanssa koko altaan mitanJa lopuksi lilluttiin vielä poreissaIhana ilta rakkaan pikkuisen kanssa!


Nyt iltavenyttelyt ja vettäja vihreää teetäJotenkin vielä inspiroidun kirjoittamaan tätä postaustakinkun suunnittelin huomisen syömisiäTulossa muutama ihana resepti lähiaikoina! Vai ootteko jo ihan kyllästyneetkun koko ajan on reseptiä toisen perään? Haha! Mulle on iskenyt kokkaushulluus!


Kauniita unia!

Today I didn't have any classes. I trained my clients at the gymThen I took a beautiful walk in the forest and went swimming with my sonNow some stretchingwater and green tea! Sleep well!

XoXo
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti