Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.10.2013

Kurssijuttuja ja viikon aloitus

Huomenta sinne! Tänään aamiaiseksi taas smoothieOon aivan innoissani taas näistä ja mulla meni tosi pitkään CocoVi Bar'lla työskentelyn jälkeenettä ei tehnyt yhtään mieli yhtäkään smoothia. Tuntui että ne tuli jo korvista ulos! Siellä töissä ollessa niitä tuli juotua ja tehtyä sadoittain ja tuhansittainja sen jälkeen oli kivempi syödä jotainmitä voi syödä haarukalla ja veitselläMutta kyllä nää taas maistuuJa vielä etenkin kun hommasin sen kauan himoitun Vitamixin.
Tänään on tarkoitus tehdä vain paperihommia ja luvassa on myös kuittisirkus kirjanpitäjää vartenKäyn pienellä kävelyllä ja tänään ei ole asiakastapaamisia ollenkaan ja annan kropankin taas vähän huilia.

Sitten muutama kurssijuttu!  

Viikon kuluttua maanantaina 14.10 on Kumpulan Kylätilassa Raakaherkut kurssi ja sinne mahtuu vielä kaksi osallistujaa! 

Sports Lady® Raakaherkut kurssi

Opetellaan valmistamaan raakakakkujaHerkullisia tavallisia kakkuja mutta ne eivät sisällä maitotuotteita eivätkä gluteeniaLisäksi nämä herkut ovat täysin sokerittomia ja lisäaineettomia.

Hinta 25 eur

Ilmoittautumiset perjantaihin 11.10 mennessä hanna@sportslady.fi.


Sports Lady® Kahvakuulakurssi Aleksanterin  TEATTERILLA

3.11. Sunnuntaina klo 13.00-15.00 

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat kunnon hikeä pintaan ja uusia vinkkejä omaan treeniin. Aikaisempi kuulailutausta suotavaa (Sports Ladyn) tunneilta. Ihan perusteita ei täällä käydä läpi.

Hinta 25 euroa.

Oma kuula mukaan. Muutamia lainakuulia löytyy jos sinulla ei ole omaa!
Kysy ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset 1.11 mennessä hanna@sportslady.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti