Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.10.2013

Lepoa ja toipumista - osa tunneista peruttu ensi viikoltaBlogi on elänyt hieman hiljaiseloa nyt treenijutuistaJohtuen siitäettä olen parannellut mun selkää. Tällä viikolla omia treenejä ei ole ollut ollenkaanja Kumpulan tunnin mä jouduin perumaan tänään. Tästä on ilmoitettu teille 10x kortin ostaneille ja niille joiden tiedän olevan tulossa sähköpostitse + eilen Facessa!

Myös ensi viikon tunnit joudun perumaanLääkärin määräyksestäMä olen kerran perunut tunnin aiemminSilloin ajoin kolarinTyömoraali on kovamutta terveys on asia jolla ei voi leikkiä. Perjantaina oli pakko luovuttaa ja mennä lääkäriinSieltä tuli sitten reissu vielä Töölön sairaalaanNyt on lääkkeenä lepo ja lääkitys.

Päivä totaalilepoa takana ja olo on jo parempi! Vanha välilevyperäinen vaiva ilmoittelee jälleenMutta eilen ei tullut kyllä aika pitkäksivaikka koko päivän olinkin vain kotosallaLuin viikon lukemattomat Hesaritnukuin päikkärit ja tänäänkin nukuttiin kymmeneen asti! Vaikka selkä on ollut järjettömän kipeäniin tavallaan olen osannut myös nauttia tästä laiskottelustaTällaista totaalilepoa mulla on varmaan ollut viimeksi joskus ennen lapsen syntymää? Lapsen kanssa kipeänä ollessa ei ole voinut oikeasti itse sairastaaMutta nyt hän on niin iso poikaettä osa asioista hoituu ilman äitiäkin.


Huominen raakaherkut kurssin kakkuosa pidetään suunnitellustimutta joitain tapaamisia joudun ensi viikolta fiksailemaanjotta lepoa tulisi mahdollisimman paljonMyös ensi viikon tunnit on peruttu ja osaan on tuuraajamutta seuraavalla viikolla ne pidetään kyllä normaalisti! Ilmoitan teille tuntilaisille sähköpostitse ja myös facebookissa on tietoa enemmän viikon tunneista! Tässä vaiheessa kuitenkin varmaa on että tiistain tunti Aleksanterin Teatterilla on peruttu. Sunnuntai 20 lokakuuta on tarkoitus jo pitää Kumpulan tunti! Tuntilaisille ja kaikille yritysasiakkaille myös tiedotan asiasta henkilökohtaisesti!

2 kommenttia:

 1. Totaalilepo tekisi itse kullekin silloin tällöin hyvää, mutta ainakin itse myönnän sen olevan todella hankalaa :/ tänäänkin lähdin väkipakolla lenkille vaikkei innostanut, koska keli oli niiiin hieno ja syksyinen. Lopputuloksena oli huono fiilis koska askel ei vain noussut ja itsensä manaaminen; oliko pakko lähteä?
  Kuunnelkaamme itseämme ensi kerralla paremmin ;) Ja voi miten ihanalta sisutuksenne näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Moi Jossu!

  Joskus taas treeni piristää kun on väsähtänyt olo mutta jos kroppa on tosiaan tosi väsynyt niin ei siitä hyvä fiilis kyllä tule. Onneksi tässä vuosi vuodelta oppii kuuntelemaan aina itseään paremmin!

  Ja kiitos kovasti! Koti on vihdoin valmis ja taulutkin melkein kaiki seinillä!

  VastaaPoista