Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.10.2013

Monday details and some blog changes

Armanin takki Hulluilta päiviltä - sorruinpas mä kuitenkin
New Armani jacket from Stockmanns "Grazy Days"
Kipeänä olemisessa on myös hyviä puoliaVoi oikeasti hyvällä omallatunnolla laiskotellaMakailla välillä sängyllä ja katsoa hömppääTai istuskella sohvalla viltin alla lukemassa lehtiä ja kirjojaJa lukea niitä muita blogejaViikonlopun aikana on tullut koluttua läpi useampia hienoja blogeja ja fiksailtua myös omaa blogiaMuutin yläbannerin kuvan lukijaystävällisemmäksi perjantaina saamani palautteen jälkeenAiempi kuva (vaikka hieno olikin) oli liian isoja teidän lukijoiden piti skrollata liikaa alaspäin päästäksenne tekstiinMuitakin ulkoasullisia muutoksia olen tehnytEhkä tämä nyt on lukijaystävällisempi? Mitäs te ootte mieltä? Onko jotain mitä sinä lukijana kaipaisit? Kommentteja otetaan kernaasti vastaan! 

Kaikki tämä muuttaminen lähti myös siitäettä blogille tuli "ikäkriisi". Näin leikkisästi ilmaistunaSe täyttää pian kolme vuotta! Siinä missä mulla itsellä on ikäkriisi (vai onko edes?) torstaina lähestyvien synttäreiden vuoksiniin taitaa blogikin kaivata jotain uutta ja piristävää! Juhlaa on luvassa sekä mun synttäreiden että blogin synttäreiden merkeissä! 

Blogin lukijamäärät ovat nousseet hienosti koko ajan ja paljon lukijoita on myös muista maistaKiitos kun luette! Tiedän monien ystävienijotka eivät puhu tai ymmärrä Suomeamyös tätä lukevan siellä täällä ympäri maailman! Suomen jälkeen kakkosena tulee Yhdysvallat ja sitten RuotsiLukijoita on myös VenäjältäBriteistäSaksastaTanskastaAlankomaistaUkrainastaEspanjasta.Koska Googlen translator kääntää tekstit miten kääntää (toisin sanoen siinä ei ole mitään järkeä)niin tästä eteenpäin yritän kirjoittaa myös hieman englanniksi huomioidakseni myös teidät ei suomalaiset lukijatAiemminhan pari vuotta sitten tätä jo yritinmutta sen työläyden vuoksi kyllästyinVaikka onko se niin aikaa vievää lopulta kirjoittaa muutama rivi in english? Myös vastaisuudessa tulen tekemään töitä englanniksi yhden yhteistyökumppanini kanssa! Kaikenlaista on ehtinyt miettiäMyös oman yrityksen suuntaa on tullut pohdittua ja innolla lähden taas uuteen viikkoon! 

Maanantai lähti myös senkin puolesta hyvin käyntiin että pääsin selän magneettikuviin ja näyttää kuitenkin ihan hyvältä! Eli tän viikon Hanna huilii ja ensi viikolla tulen taas teitä rääkkäämään! Jes! Huippua alkavaa viikkoa kaikille!
I've had some extra time to relax and get some inspiration for my blogI hurt my back and while healing at home I've made some changes during the weekendI hope it's now more comfortable for you! 


Sports Lady blog has gained more and more new blog followers and it makes me so happy and grateful! Most of you come from Finland and the second biggest country is United States and after that comes Sweden. But there is also followers from RussiaUKGermanyDenmarkNetherlandsUkrain and Spain! Also you my friends around the world are something very important to me!

So in the future I try to say something in english as well. I will work in the future also more in english! Google translator is maybe not the best way to figure out what I'm writing here! I tried earlier in 2011 to write in english but then I stoppedDon't know whyAnyway I have had time to think of everythingAlso time to think about my business and I'm so excited to start a new week! 

This week I have sick leave because of my back and next week start again my kettlebell classes after the break! I got some good news from my doctor today! Very happy about that! So can't wait to see you all againYes! Have a great week everyone!

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että tällä sun blogilla on noin paljon lukijoita! Onhan sulla toki vuosien kirjoitustyökin takana, että varmasti tuntuu palkitsevalta:)

  Parissa suomalaisessa seuraamassani blogissa on myös mini-käännös englanniksi. Olen näissä havainnut, että enkkuteksti on yleensä suomenkielisen osuuden lopussa. Sekin malli toimii musta hyvin.

  Tsemppiä uusiin virityksiin! :)

  VastaaPoista
 2. Loistavaa Hanna ja Onnittelut lukijamäärästä ja kansainvälisyydestä.

  Twitteristä olisi mukava seurailla milloin tulee uusi Sports Lady blog päivitys 

  Tsemppiä uuden kehittämiselle!

  VastaaPoista
 3. Moi :)

  Joo se kyllä voisi toimia melkein paremmin siellä lopussa. Aikoinaan kun tätä yritin, niin tein lyhyen tiivistelmän aina loppuun. Kiitos, hyvä huomio! Ehkä mä muutan sen seuraavaan tekstiin! Tai korjaan tähän jos siitä saa järkevän oloisen :) huippua päivää ja bloggailun intoa myös sinne <3

  VastaaPoista
 4. Ja mun meiningillä tietysti tuumasta toimeen! Kiitos Blondille <3

  VastaaPoista
 5. Moi Kirsi!

  Sports Ladylla on Twitter tili mutta jotenkin koin sen aikanaa aikaavieväksi myös! Sitä olen myös yrittänyt aina uudelleen herätellä mutta aika ei muka riitä :) Instagram ja face ja blogi ja kaikki!

  Oikeesti mun suurin aikaavievä juttu siinä Twitterissä oli kai se että aloin lukea kaikkien twittejä ja siihen meni aina aikaa :) Mutta ehkä tällä viikolla kun täällä pötköttelen niin innostun taas siitäkin uudelleen! Hyvä kun muistutit!

  VastaaPoista
 6. Mä kävin Kirsi päivittämässä nyt Twitterin :-) SportsLadyH nimellä löydyn sieltä! Nyt koitetaan muistaa myös twiittailla!

  VastaaPoista
 7. Hanna sun pitää hallita sun some kokonaisuutta työnkalulla jonka kautta teet kaiken kerralla :-)

  VastaaPoista
 8. No niin pitää! Tarviin kipeäsi jonkun somen asiantuntijan konsultointia!

  VastaaPoista