Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.10.2013

Chest and biceps day & lovely Saturday


Tänään mentiin pikkumiehen kanssa Itiksen ElixiaanSiellä oli meidän iloksemme vielä erikoisohjelmaalapsille ongintaakasvomaalausta ja kaikkea kivaaSitten salilla törmäsin Miiraanmun tanssikaveriinTai mähän nyt en oo enää ryhmässämutta hengessä ollaan ihanien naisten kanssa mukana eli tanssikavereita ollaan! Miira jeesaili mua penkin kanssa ja mä vedin hänelle treenit omien treenien lomassaSamalla räpsittiin vähän kuvia. Suuri kiitos näistä Miiralle!

Liikkeet on mun omasta vanhasta ohjelmasta ja huomenna aloitan uudenKatin tekemän ohjelmanuusilla liikkeillä.  Katin neuvot keskiviikkona auttoivat kuitenkin sen verran yleiseen tekniikkaanettä myös eilisen selkätreenin ja torstain jalkatreenin sain tuntumaan ihan kunnollaMutta huomenna kuitenkin aloitan ihan uusin ohjein ja liikkeinCan't wait!
1) penkkipunnerrus tangolla 
2) yläviistopenkki käsipainoilla
huomaa identtiset? lenkkarit kuvassa (hyvä sattuma!)
3) ristikkäistaljassa rintaa 

4) hauista taljassa 
5) vasarakääntö käsipainoilla
6) hauis taljassa narulla
Elixiasta mentiin Hoploppiin ja sitten kavereille kyläilemäänNyt palaa kynttilät ja pullataikina on nousemassaKorvapuustien tekoon mennään seuraavaksi ja mun korvapuustit jää nyt syömättä kun eilen "vähän" tankkailinTaidan laittaa pakkaseen osan ja herkutella niillä sitten viikon kuluttua. Pullaa kun ei tule tehtyä enää niin useinKaapissa olevat vehnäjauhotkin olivat elokuussa vanhentuneet ja heitin ne poisMyös sokeri ja hiiva piti hakea kaupastaMutta nyt tarvitaan sitä itsekuria.

Hey guys and good evening! I went to Elixia Itäkeskus today and met my friend from the dance group thereMiira took some pictures of my workout and we trained together.  It was so cool! Tomorrow I'll start my new program made by KatiCan't wait to go to the gym tomorrowAfter the gym we went to Hoplop with my son and visited our friendsNow I'm baking buns and can't eat those myself because of yesterdays munching!  

2 kommenttia:

  1. Itse olen käsittänyt, että Elixialla on kuvaamiskielto. Tästä postauksesta löytyy muutamastakin kuvasta muita ihmisiä, melko tunnistettavastikin. Onko tämä sallittua? Itse en bloggaa, ja salilla käydessäni en myöskään haluaisi joutua muiden blogeihin.

    Mutta jotta ei jäisi tämä kommentti pelkästään negatiiviseksi, niin muuten olen kyllä oikein tyytyväinen ollut blogiisi! Kiitos siitä :)

    VastaaPoista
  2. En ole nähnyt missään kieltoa. Pitää ensi kerralla tähdätä varovaisemmin ettei muita näy. Siis jos siellä ylipäätään saa kuvata. Pitää kysyä erikseen!

    VastaaPoista