Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.10.2013

White white white


Tänään oon yrittänyt skarpata selän kanssa ja ollut ensimmäinen päivä ilman lääkkeitäKävin Ikeassa hakemassa kynttilöitä ja ostin myös jotain muuta pikkutavaraaLyhdynlautasliinojahenkareitasen pullon mantelimaitoa vartenJa sitten kannettavalle alustan vihdoinTulee usein istuttua sohvalla koneen kanssa ja yleensä olen laittanut tyynyt sen alleTää on huomattavasti kätevämpi! Niin ja sitten pari näitä köynnöskukkiajotka onnistun aina tappamaan lopulta! Ja samalla tietty Ikeassa tuli vähän kävelyä hitaasti. Selkä oli ihan ok tämän jälkeenAluksi aioin lähteä kävelyllemutta hitaastikävelyä on hauskempi harjoittaa kuitenkin Ikeassa kuin lenkkipolullaEtenkin kun tuparit tulossa.


Kotiin tullessa siivosin koko kämpänTai olin vähän jo aloittanut aamullaPartsin lasit jäi pesemättä ja se on huomisen hommaSitten on kaikki valmista lauantaita varten! Illalliseksi tein mun lempparia kukkakaali/kookos keittoaTäältä löydät reseptinAina niin hyvää! Mums!

Today was the first day without medicineI went to Ikea to get something small like candleshangersnapkins and so onI walked there slowly and my back was okAt home I cleaned the house and made some delicious cauliflower/coconut soup! Tomorrow I want to clean the windows and then everything is ready for Saturdays party! Jei!
2 kommenttia:

  1. Apua, kovin kaukaiselta tuntuu se aika, että torstaina voisi siivota lauantai-illan juhlia varten! Tai voi, mutta sitten pitää siivota uudestaan perjantaina ja lauantaina ja just ennen juhlia. Ehkä se harmonia siellä häämöttää muutaman vuoden päässä ��

    Kiva kuulla, että selkä jo hiukan parempi. Hauskoja pippaloita!

    VastaaPoista
  2. Pari vuotta kuule ja siellä sama juttu! Tosin Onni on nyt isovanhempien kanssa mökillä ja mä nyt en tietysti yksinään sotke täällä niin pahasti! Normisti tietty ois leivänmuruja pöydän alus täynnä ja vähän sotkua ruokapöydässä. Ja tietty kaikki lelutkin pitkin kämppää jonkin verran! Mut joo aika ihanaa nykyään kun tyyppi on niin iso jo! Ihan eri meininki kun pari vuotta sitten.

    Kiitos ja oon kyllä niin onnellinen että tää meni kuitenkin näin hyvin selän kanssa! Ehdin jo pelästyä!

    VastaaPoista