Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.10.2013

Purple Balance - Immune Booster SmoothieNyt on ihan uuden uutta protskuaPurple Balance Raw Green Protein -jauhettaTämä on täysin luomulaatuinen ja sopii myös vegaanilleTuote ei sisällä myöskään soijaaSen lisäksiettä tuote on luomu se on myös raakamikä tarkoittaa että ainesosia ei ole prosessoitu millään tavalla eikä kuumennettujolloin ravintoarvot tuhoutuisivat.

Vihreä jauhe sekoitettuna mustaherukkaan ja chia-siemeniin teki upean purppuraisen värisen tästä smoothiestaLaitoin myös puolikkaan banaanin antamaan vähän makeuttaHamppuproteiini aavistuksen spiruliinan ja vehnänorasjauheen kanssa maistuu läpimutta ei mitenkään häiritsevästiNiiden lisäksi tässä on myös macaa ja lucumaa sekä ohranorasta ja chlorellaaKaksi jälkimmäistä sekä spiruliina ja vehnänoras ovat erittäin puhdistavia ja lisäävät varmasti vireystasoa.

Tämän protskujauheen ympärille pitää lähteä kehittelemään lisää smoothieitaMukana tuli myös pieni vihkonen jossa oli muutamia reseptejäJa muuten sen eilen postaamani kaunistavan mehu/smoothien kanssa tää sopisi myös oikein hyvin! Aloita käyttö varovasti jos elimistösi ei ole tottunut näihin ainesosiin! Kuten muutenkin superfoodien tai uusien juttujen kanssa kannattaa edetä rauhallisesti!

Hi guys! Today I tested a new organic and raw proteinThis one is good immune booster with alkalising powerIt's a vegetarian & vegan blend of protein rich foods with hemp protein and lucuma fruitI made a smoothie from black currantsbanana and chia seeds and added one scoop of this protein blend.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti