Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.10.2013

Friday Evening


Hyvä päivä takanaPääsin vetämään tänään perjantain ryhmälle Toimelaan tuntia vielä illalla. Hieno porukka tämäkin ja oli niin mukava kuullaettä mua oltiin kovasti kaivattu viime viikolla <3

SOFiNAH Shopin faceen oli tullut muutama tänään otettu mekkokuvaTosi ihania vaatteita paljon ja sieltä löytyy takuuvarmasti kiva mekko pikkujouluihin. Ja onhan tää Camilla Mikaman mokkanahkainen kotelomekko aika upea! 

Nyt fiilistelen villasukat jalassa sohvalla ja annoin luvan itselleni syödä tänään vähän herkkuja. Silloin kun niitä luvan kanssa syöniin ei näköjään tee edes mieli syödä kaikkea. Tunnin jälkeen ihanaa ystävän leipomaa mustikkapiirakkaa ja sitten kotona ruuan kanssa vähän tuoretta leipää ja jälkkäriksi raakasuklaata ja irtokarkkejaNaaammmm!! Huomenna ois luvassa kaikkea kivaa lapsen ehdoillaHoploppiakaverilla kyläilyä ja pullankin leivontaa toivottiinSiinäpä sitä actionia päivään ja salilla käydään myös aamulla. Pikkujouluhenkisistä kuvista huolimatta ollaan siis ihan rauhallisesti kotosalla ja nautitaan pikkumiehen kanssa illasta. Huomenna kulkee treenikin tän tankkauksen jälkeen!
Hey there! Here is few pics from todays photo shootingIt was so good day and now I'm enjoying at home with my sonTomorrow we are going to do everything fun and I let him to decide what to do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti