Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.10.2013

FocusKävin aamupäivällä pressitilaisuudessa, jossa Saku Tuominen oli puhumassa aiheesta kuinka voi aikaansaada enemmän, mutta väsyä vähemmän. Puolen tunnin puheenvuorossa käytiin läpi arjen pirstaleisuutta, kiirettä, ajattelemista, onnellisuutta sekä läsnäolon taitoa. Ja tuli monia hyviä vinkkejä kuinka ihan konkreettisesti parantaa arkea. Saku on todella hyvä ja inspiroiva puhuja. Olisin voinut kuunella paljon pidempäänkin häntä. Puoli tuntia oli aivan liian lyhyt aika. Kyllä, fanitan!

Aamupäivästä inspiroituneena kävin hakemassa Akateemisesta Daniel Colemanin "Focus" kirjan. Vaikuttaa todella hyvältä. Kirjassa on asiaa ja sitä lukee mielellään. Eikä tarvitse välillä tarkistaa meiliä tai Facebookia ;)


Tänään on muutenkin mukava päivä. Vietän osittain "sunnuntaita" lukuunottamatta paria työjuttua. Kävin Ateneumissa katsomassa "Järven lumo" näyttelynkin. Rakastan käydä museoissa ja teatterissa. Illalla on vuorossa sitten vielä jälkimmäistä! Olen onnellinen ja erittäin inspiroitunut hienosta päivästä :) Ja aurinkokin paistaa! Tänään on ollut oikeasti aikaa ajatuksille ja olen nauttinut kaikesta.

Hei muistakaa osallistua tuohon Tempurin arvontaan! Arvon palkinnon osallistuneiden kesken huomenna illalla!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Kiitos Hanna kirjavinkistä! Lähti heti varaukseen ;)

    VastaaPoista
  2. Tää on tosi hyvä ja vaikka oon lukenut vasta alkua, niin oon ihan intona! Hyvä kun laitoit tilaukseen :-) Kerro sit mitä tykkäsit!

    VastaaPoista