Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.10.2013

Coconut Smoothie and morning cardio


Huomenta sinne! Toivottavasti teillä ollut ihana aamu! Jos multa kysytään mikä on täydellinen päiväniin se alkaa aamukävelyllä luonnossaSitten terveellistä aamupalaa ja sitten on mahtava asettautua kaikessa rauhassa koneelle bloggaamaanja ottaa seuraavaksi Hesari käteen. Varmaan aamusaunassakin kävisinjos mulla ois oma!

Mulle oli suoraan sanottuna tuskaa olla viikko totaalilevossaSe olo liikunnan jälkeen ja olo liikkumattomuudessaon kuin yöllä ja päivälläEilisen synttäri-illan vietin treenattavan kanssa uimahallillaJa ihan suoraan sanottuna en olisi ollut missään muualla mieluummin kuin siellä! Koko päivä meni mun ihanien treenattavien kanssa. Huippu olo vesijuoksun ja uinnin jälkeenja siihen vielä HOT-saunaa ja höyrysaunaa päälle. Mäkelänrinteessä ei ollut edes ruuhkaa siihen aikaan kun oli syysloma!

Nyt mä siis kaikessa rauhassa saan nauttia tästä aamustaSuklaat tein äsken pakkaseen odottamaan tyttöjäja ruokapuoli hoituu iltapäivälläHaen partyplatterin susheja meilleKakun ja suklaat tein itseSkumpat vielä kylmään ja kaikki alkaa olla valmista! Ihana nähdä rakkaat ystävät! Odotan! 

Aamun smoothieen meni tänään banaaniakookosmaitoavettäkookosöljyäpsylliumialucumaavanilja protskuavaniljajauhetta ja päälle superseed sekoitusta! Varsinainen aineenvaihdunnan herättelijä tämä juoma!

Superihanaa ja energistä päivää teille kaikille ja nauttikaa tekin upeesta ilmasta!
Hi and good morning all! I have enjoyed so much the beautiful morning and silenceHad my morning cardio and after that some smoothie. This one is so good for metabolism! Coconut milkbananawatercoconut oilpsyllium fiberlucumavanilla protein powder and superseed blend! In the evening we are celebrating my birthday and can't wait to meet my dear girls! Tonight we are going to party! 

2 kommenttia:

  1. Oli niin ihanan näköinen tuo smoothie, että piti tulla oikein kurkkaamaan mitä siihen olet laittanut! Aamukävelyt ovat kyllä ihania, etenkin jos ne saa tehdä ihan kaikessa rauhassa <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oli kyllä hyvää ja mango sopii sinne myös joukkoon!

    VastaaPoista