Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.10.2013

Beauty smoothie/juice Beauty smoothie/juice

Tässä ihana juoma joka poistaa kuona-aineita elimistöstäsi ja puhdistaa! Sekä samalla on ravinnerikas vitamiinipommiTää vihreä mehu tai oikeastaan smoothie on ihanan makuinen ja virkistävä. Kaikki mun käyttämät ainekset on luomua
 • 2 Granny Smith omenaa
 • 1 snack kurkku
 • nippu korianteria
 • pieni pala tuoretta inkivääriä (maun mukaan)
 • 1 kuorittu sitruuna 
 • 1 kuorittu lime
 • vettä
Laita kaikki ainekset blenderiin ja pyöritä täydellä tehollaTässä mehussa käytetään myös kaikki kuoret (paitsi lime ja sitruuna tietty) sillä ne sisältävät huikean määrän antioksidanttejaKäytä sen verran vettä miten paksua haluat juomasta tulevanMä tein aika paksua tästä. Eväänä toimii menossa mukana! Oli hyvää!
Want a delicious juice that helps to rid your body of toxins while also replenishing your hydration and nutrients? This delicious green juice is refreshing and detoxing. 

       2 Granny Smith apples 
       1 large cucumber 
       1 small bunch of fresh cilantro 
       small piece fresh ginger 
       1 lemon, peeled 
       1 lime, peeled 
       water

Add all ingredients to your high power blender; include the skin and stalks because these contain the highest concentration of antioxidants. Add more or less water depending on how thick you want the juice. 

3 kommenttia:

 1. Ihana resepti! Mutta miten voisi korvata korianterin ja mahdollisesti omenan? Olen molemmille allerginen, omena saattaisi mennä mutta tuo korianteri ei...

  VastaaPoista
 2. Moi! Voit laittaa vaikka baby pinaattia tai persiljaa! Myös avocado sopii tosi hyvin! Ja marjat sopii myös mutta sitten "viherajatus" ehkä vähän katoaa.

  VastaaPoista
 3. Moi! Voit laittaa vaikka baby pinaattia tai persiljaa! Myös avocado sopii tosi hyvin! Ja marjat sopii myös mutta sitten "viherajatus" ehkä vähän katoaa.

  VastaaPoista