Sports Lady®

Sports Lady®

23.10.2013

Personal Trainer for Personal Trainer


Ei oltu taas hetkeen nähty Katin kanssaja huippua kun sain ystävän tänne Helsinkiin kyläilemään! Sovittiin treenitreffit GB GymilleSe on hyvä sali missä tykkään aina treenata ja on meitä lähellä! Elixian käyttö on niin vähäistäettä luulen siirtyväni vallan tänne tulevaisuudessa? Elixiaa tulee käytettyä niin vähän lapsiparkkiaikaan ja maksan siitä oikeastaan turhaan.



Personal Trainerkin tarvitsee personal traineria ja Kati jeesailee nyt mua salipuolen jutuissaSen lisäksiettä haluan oppia uutta ja tekemään asioita paremminniin ei tietysti haittaa jos samalla pääsen tämän homman ansiosta hyvään kuntoonJa mikä parasta! Näen samalla hyvää ystävää

Mihinkään kisoihin ei ole todellakaan tähtäimessä osallistua vaan kisaan tässä ihan itseäni vastaanMutta onko mahtavampaa enää kuin saada näin ammattilainen itseään treenaamaan? Me ollaan heppasteltu Katin kanssa nuorempana ja nyt on molempien tiet vieneet treenipuolen juttuihin

Kati veti mulle tänään olkapää/rinta treenin ja katsottiin liikkeet kuntoonja suoraan sanottuna opin paljonJa sain kädet tutisemaanJa on mulla sinne matkaa missä haluan ollamutta eipä tässä kiire ole mihinkäänKoko elämä aikaaMuistakaa tekin seOlemme usein niin malttamattomiaettä kaiken pitäisi tulla niin nopeastiMieluiten heti. Rintaosasto sujuikin ihan hyvinmutta olkapäiden ja hermotuksen kanssa on tekemistä vieläMutta tästä se lähtee.



ja keskitytään

Tulen postailemaan myös tulevista omista treeneistä ja raportoimaan edistymisestä. Vaa'assa en oo hetkiin käynytmutta tänään aamulla tuli sekin tehtyä pitkästä aikaaYleensä katson miltä peili tai vaatteet näyttääOma projekti ei ole mikään lyhen tähtäimen juttuvaan hommaa lähdetään rakentamaan ihan pitkällä juoksullaTulossa on myös parit kuvauksetmihin olisi ihan kiva olla vähän paremmassa kunnossa.

Tää päivä on ollut jälleen kerran aivan huippu kun vielä omalta asiakkalta sain niin ihanaa palautetta! Ja itse kun pääsee treenaamaanniin se on aina huippua se! Kyllä liikunta vaan on parasta! Huomenna treenataan jalkoja! 

Even personal trainer needs sometimes personal trainerKati is my very dear friend from youth when we both had own horsesNow we are doing something else so no horse riding anymoreKati is so amazing and talented fitness professional and coach nowadaysI'm so happy to take her advice and I hope to become even better coach myselfAnd of course I don't mind if could look little bit better and get strongerBut my project is very long term projectThis is for life not for any competition.

4 kommenttia:

  1. Kati on yksi kauneimmin treenatusta naisista,mun idoli :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat tiikeri housut :) Mistähän tuollaiset on hankittu ?

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä Kati osti ne sieltä reissusta! Aivan ihanat!

    VastaaPoista