Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.10.2013

Leftovers and breakfast


Eiliseltä kurssilta mulle jäi vähän puolukoitamitkä olin ottanut pakkasesta kurssia varten sulamaanJäi myös liotettuja manteleitaKoska mantelimaitoa ei ollut niin tein itse! Ja suoraan sanottuna itse tehty on aina Itsetehty! Nam nam!

1 osa manteleita
3 osaa vettäTaustalla suppilovahveroita kuivumassa - kiitos eiliselle kurssilaiselle näistä 

Huuhtele liotetut mantelit (liota yön yli tai 2-3 tuntia jääkaapissa) ja blendaa veden kanssa hetki. Vitamix -blenderi on tähän hommaan se paras kaveri! Kaada valmis maito siivilän (mahdollisimman tiheän sellaisen) läpi kulhoonMantelista jäävän "roskaosuuden" voi säästää esimkakkuja tai protskupatukoita vartenKatsotaan mitä mä tänään keksinRuohonjuuressa myydään myös sellaisia suodatuspussejajoiden läpi kaadettu maito on paljon hienompaaMun pussi on muutossa jossain hävinnytja pitää hakea uusi.


Aamupuuro valmistui sitten mantelimaidostakaurahiutaleistapuolukoistariisiproteiinistasiemensekoituksesta ja chia siemenistäja myös yhden kananmunan laitoin joukkoonNyt mulla on mantelimaitoakin hetkeksi jääkaapissaPitäisi Ikeasta käydä hakemassa lasipulloja mantelimaitoa varten! Siellä on kivoja sellaisiamissä on leveä yläosa ja pullot on helppo pestä!

Selkä on tosi paljon paremmassa kunnossaKävin eilen magneettikuvissaja suoraan sanottuna perjantaina se Mehiläisen lääkäri oli pelästyttänyt mut ihan turhaanMutta parempi niin päinettä tutkitaan kunnollaNyt kuitenkin huilitaan ja annetaan selän parantuaSiellä oli vaan järkyttävä jumitus joka teki kovan kivunei sen vakavampaa. Joten älkää tuntilaiset huoliko! Kunnossa ollaan kohta ja tunnit alkaa pyöriä sunnuntaista asti normaalisti!

Mutta vinkkinä kaikille teille nuorille ihmisille! Ottakaa kunnon sairaskulu- ja tapaturmavakuutusMä olin opiskellessani duunissa Orto-Lääkäreissä respassa ja kirjoitin myös leikkauslaskujaSellaisia summiahuhettä ajattelin ottaa vakuutuksenJOS mun joskus pitäisi mennä leikkaukseen tai vaikka magneettikuviinEn ole katunut hetkeäkäänettä silloin 20 vuotta sitten otin sen vakuutuksensitä on tarvittu monta kertaa. Olkaa kaukaa viisaita! Ette kadu.

Huippua päivää kaikille ja kohta saadaan kaivaa talvitakit oikeesti esiinTalvi tulee!


I had some leftovers in my fridge from yesterdays cooking course. Lingonberries and almondsToday I prepared almond milk with my Vitamix. For breakfast I prepared some porridge from lingonberries and almond milkI put to my porridge also one eggoatsrice proteinchia seeds and superseed blend

My back is way better now and actually the doctor on friday scared my too much and there wasn't so big reason actually to be worriedBut better this way! It's so important to take a healthcare insuranceThough it's very good common healthcare sector in Finland it's faster and better to go to the private sector.

Have a great day! We must find our winter coats soon because it's getting colder and colder and they promised snow for the coming weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti