Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.10.2013

Raw fast foodTuorepuuro on kätevä kun

- et ehdi syödä kotona aamiaista
- tulet aamulenkiltä ja nälkä kurnii ja olisi kiva vaan istua pöytään syömään
- haluat ottaa mukaan jotain terveellistä matkaan 

Tässä yksi vinkki mukaan otettavaksi aamupalaksi tai välipalaksiValmistamiseen menee minuuttija kun puuron tekee edellisenä iltana niin sen voi vain nostaa jääkaapista laukkuun tai lusikoida suuhun aamulenkin jälkeen.

Puuron voi tehdä suloiseen lasipurkkiintai käyttää Frozzybagia mikä pitää ruuan kylmänä 6-7 tuntia. Usein säästän lasipurkit ja käytän ne uudelleenPata padalla saa hyvin hinkattua irti purkista edellisen tarran liimat!

Jos otat evääksi vaikka luennolle tai matkalleniin jälkimmäinen on tosi käteväOmani ostin Ruoholahden Body ActioniltaMutta lasipurkit on vaan niin sööttejä! Eilisessä puurossa mulla oli mustikkaprotskuaJa puuro oli mukana lasipurkissa sillä tiesin että syön sen pian lähdettyäni kotoa!

Itse käytän tuorepuurossa usein seuraavia aineita

1 dl kaurahiutaleita
1 mitta Solgarin tai Dr Mercolan protskua (protskun voi jättää myös pois tai sitä voi laittaa vaikka vain ruokalusikallisen)
1-2 rkl chia -siemeniä
2-3 dl mantelimaitoa

Eilen mun puurossa oli Dr Mercolan mustikkaprotskuakaurahiutaleitachiaaitsetehtyä mantelimaitoa ja mukaan otin banskun minkä paloittelin puuroon.

Halutessaan puuroa voi tuunata marjoilla ja marjajauheillaMaustaa kanelilla ja vaniljallatai vaikka kaardemummalla näin talviaikaan tai piparkakkumausteella! Sinne voi raastaa syksyn omeinoita joukkon tai laittaa tuoreita marjojaMikäs sen ihanampi kuin omenainen puuromissä on kanelia mausteena!


mun lempparit on tässä - suklaa sekä vanilja ja mustikka 
näitä käytän myös 

puuroa voi myös tuunata näillä 
Frozzybag tai lasipurkki puuron mukaan ottamiseen 
On days when you don’t have much time in the morningit’s so handy to just prepare it beforehandI often make raw poridge when I have to take my breakfast withor want to eat it immediatly after my morning cardioI used this morning 1 dl oatsI also added 30g Whey to Go protein for extra boost of proteinThen I put to my poridge little bit chia seeds and vanilla and 2,5 dl hoe made almond milkFrozzybag keeps you food cold for 6-7 hours!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti