Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.10.2013

Gym and Must Have dress

Mä otan nykyään aina Hesarin käsilaukkuun mukaanIkinä en sitä aamulla juuri ehdi lukea ja päivän aikana aina kun jää aikaa niin lueskelenAamulla olin Motivuksella hyvissä ajoin ekan treenattavan tapaamisessa ja ehdin hetken venytellä ja lueskellaTäältä sitten Salmisaareen tekemään oma selkätreeniNo onhan näissä Elixioissa kiva treenataon kivat infrapunasaunat ja kaikkiOlkoon nyt kortti sinne kuitenkin vielä! 

Sitten SOFINAH Shopiin Uudenmaankadullemissä otettiin mekkokuviaThia loihti musta taas ihmisen näköisenJa siis tää Camilla Mikaman mekko oli niin cool! Ja muitakin kivoja Mikaman mekkoja oli! Harmittelin niitä kokeillessaetten ole enää toimistoduunissaNiissä kelpaisi mennä töihin ja lähteä töiden jälkeen vielä ulos samassa mekossaKyllä mä joskus sitä kaipaanettä saisi aamulla laittaa itsensä nätiksi pistää korkkarit jalkaan ja mekon päälle! Mutta ainoastaan kaipaan kivoja kollegoita ja sitä mekko/korkkarimeinikiä! Nyt mulla on paras duuni ja ihanimmat asiakkaat! 

Sitten ei muuta kun jumppavaatteet takaisin päälle ja tuntia vetämäänMukavaa perjantai-iltaa sinne! Hi sweeties! Today I have been at the gym with my clients and also did my own workoutThen I went to SOFINAH Shop and we took few photosSo cool and stylish dresses! Must haves! Now back to work to my kettlebell class! Have a great Friday night!

2 kommenttia:

  1. Hei! Onko sinulla esim.sähköpostiosoitetta,johon voisi laittaa viestiä? :)

    VastaaPoista
  2. Moi Noora!
    Voit laittaa mulle meiliä hanna@sportslady.fi.

    VastaaPoista