Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.10.2013

Hemmottelua joogassa

Kävin aamupäivällä Pranama joogassa, Kluuvissa. Jokin aika sitten avattu Pop Up studio mitä on pitänyt käydä testaamassa jo jonkin aikaa. Hyviä vetäjiä ja hyvä idea. Tunnista sai maksaa lippaaseen haluamansa määrän. Hieno ajatus myös tämä.

Maiju veti Yin tunnin ja mukana oli myös reikihoitoa. Mun totaalisen jäykkä kroppa ja samalla myös mieli saivat juuri sitä mitä kaipasinkin. Venyvyyttä, rentoutumista ja ajatuksista poispäästämistä. Loppurentoutuksen jälkeen heräsin selinmakuulta lattialta, kun muut istuivat ja kuului "kiitos". En tiedä miten kauan he olivat siinä istuneet.. Loppurentoutuksessa vielä kun oli huopa päällä, niin näinhän siinä kävi. Ai miten ihanaa!


Kiitos, Namaste :) Tänne uudelleen. Menkää tekin kokeilemaan!!

Tunnin jälkeen tuntui tosi ryhmälle lähteä Hulluille Päiville, mutta halusin kunnon paistinpannun. Ja sain sen. Nyt sushia ja työt jatkuu. Tällainen hemmottelubreikki mulla :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa ihanalta! Pitäisköhän mennä joku päivä? Viimeksi kävin hot joogaa kokeilemassa ja se ei kyllä ollut mun tunti. Mua lähinnä inhotti se kammottava hikoilun määrä! :) Sen lisäksi studion tilat olivat niin pienet, että jos soturissakin kaverin sormenpäät on niskassa ja koirassa takapuoli nenässä, niin kyllähän se vähän fiilistä syö.

    VastaaPoista
  2. Täällä ei oo kumpaakaan ongelmaa :) Käy koittamassa!

    VastaaPoista